sâmbătă, 4 mai 2013

Mai multe site-uri de recrutare decat locuri de munca

Nu stiu daca ati realizat acest lucru, dar mai nou apar tot mai multe site-uri de recrutare peste noapte iar oferta de munca e pe nicaeri. Astfel, am ajuns la concluzia ca in momentul de fata s-ar putea sa avem mai multe site-uri de recrutare in Romania decat locuri de munca.

Nu vreau sa fac o lista cu aceste site-uri. Dar as vrea sa mentionez faptul ca s-a mai lansat recent un portal cu locuri de munca! :)))

Deunde stiu? Evident...Facebook ! :)) Nu stiu cum a reusit acest portal sa adune peste 4000 de LIKE-uri intr-un timp destul de scurt, dar nu asta conteaza. Important e ca asa am dat si eu de ei.

Astfel, doresc sa impartasesc aceste informatii si cu cititorii acestui blog. Portalul se numeste Jobscop , iar pagine de facebook o gasiti aici.

Pe acest portal sunt vacante atat oferte de munca din strainatate cat si din Romania. Iar accesul este gratuit !
Avand in vedere ca este un portal nou, nu pot spune ca oferta de munca este foarte bogata. Vedem cum va evolua pe parcurs.

In schimb imi place sloganul cu care au lansat acest portal. Si anume: Jobscop! Noi stim ca scopul tau este sa-ti gasesti un job. Astfel, venim in ajutorul tau! :D


1 comentarii:

A maiaprut unul de vre-o 2 saptamini: http://job-specialist.ro, dar astia nu au adunat decat 45 de like-uri pina acum pe facebook.

Trimiteți un comentariu

* Regulament Comentarii

1. Se accepta numai comentarii civilizate si la obiect, scrise intr-o romana (sau engleza) citibila si cat mai curata.

2. Nu aduceti jigniri adminilor, daca nu va place site-ul sau postarile nu va obliga nimeni sa il vizualizati.

3.Fara spam!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More